Home Kim Kardashian

Kim Kardashian

  1. Vermogen van
  2. Kim Kardashian

Vermogen van Kim Kardashian

Kijk je op tegen Kim Kardashian en wil je graag weten wat Kim Kardashian verdient met het gekozen beroep als Model en actrice  en welk vermogen hiermee is opgebouwd tijdens de carrière? Lees dan snel verder op deze pagina en ontdek alles over het vermogen van Kim Kardashian.

Inhoud

Vermogen van Kim Kardashian

Kim Kardashian is Unknown en heeft met een carrière als Model en actrice een vermogen opgebouwd van 1,7 miljard USD. Dit is een schatting die wij hebben gemaakt op basis van informatie die we hebben ontvangen van bronnen die dicht bij Kim Kardashian staan. We weten niet het exacte bedrag, vandaar dat het vermogen van 1,7 miljard USD een schatting is. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden verleend.

Wat is het jaarsalaris van Kim Kardashian?

Het jaarsalaris van Kim Kardashian is niet geheel bekend. Het grootste deel van het salaris komt uiteraard vanuit het werk als Model en actrice. Maar er komen ook verdiensten binnen via sponsorcontracten of ander commercieel werk. Het is daarom niet mogelijk om een jaarsalaris te kunnen noemen van Kim Kardashian.

Veelgestelde vragen over het vermogen van Kim Kardashian

Vermogen van andere bekende sterren

Het jaarlijkse inkomen van Kim Kardashian is niet bekend. Wel kunnen we een schatting maken van het opgebouwde vermogen van Kim Kardashian. Het vermogen ligt rond de 1,7 miljard USD. Dit hebben we uit betrouwbare bronnen vernomen maar hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Kim Kardashian is bekend van Unknown en verdient het salaris als Model en actrice.

Het vermogen van Kim Kardashian wordt geschat rond de 1,7 miljard USD. Dit is een schatting en kunnen geen rechten aan worden verleend.

Ben je benieuwd wat de andere sterren verdienen en welk vermogen zij hebben opgebouwd tijdens hun carrière? Bekijk het hier!

Comments are closed.