Home Vertalen

Vertalen

Woorden vertalen

Vertaal via onderstaande tool eenvoudig woorden in verschillende talen. Zo weet je snel hoe Nederlandse financiele begrippen in een andere taal genoemd worden.

 

Belang van woorden vertalen

Het juist vertalen van woorden is zeer belangrijk, wanneer u niet de juiste woorden gebruikt in een andere taal. Kan de betekenis totaal anders zijn. Het is daarom van belang zeker te zijn dan uw woorden juist vertaald zijn. Gelukkig kan dit heel eenvoudig met handige tools en is een woordenboek niet meer nodig.

De volgende vertalingen kunt u middels de module die wij samen met Imtranslator delen eenvoudig uitvoeren

Professionele vertalingen

Wanneer je professionele vertalingen nodig heeft, voor belangrijke documenten en meerdere pagina’s adviseren wij je contact op te nemen met een professioneel vertaalbureau. Kijk bij de keuze hiervan goed naar de recenssies van deze bureaus deze kunnen verschillen en behoeden u zoveel mogelijk van een foute keuze. Doorgaans hebben de beste bureaus ook de beste reviews.

Zelf woorden vertalen van Nederlands naar Engels

Indien je maar een aantal woorden moet vertalen. Dan kun je dit prima zelf. Zorg dan wel voor de juiste Nederlandse spelling. Het is mogelijk om meerdere woorden tegelijk en zinnen te vertalen.

Woorden vertalen

Zo werkt de vertaler

Onze vertaler kan meerdere woorden en zinnen in vele verschillende talen vertalen. Let hierbij op de instellingen. je hebt meerdere opties. In de meeste gevallen hoeft je alleen je te vertalen woorden in te typen en op vertalen te drukken. De instellingen zullen dan op microsoft springen, maar je kunt deze ook op Google zetten. Dit geeft de snelste vertaling van uw woorden. Wanneer u de vertaling terug heeft gekregen kunt u weer nieuwe woorden aangeven.

Extra knoppen

  • Knippen
  • Kopieren
  • Verwijderen (het pullenbakje)
  • Printen (het printicoontje)
  • Toetsenbord (activeert een toetsenbord)
  • Auto taal (schat in, in welke taal u typt)

 

Comments are closed.