Home Ruud de Wild

Ruud de Wild

  1. Vermogen van
  2. Ruud de Wild

Vermogen van Ruud de Wild

Kijk je op tegen Ruud de Wild en wil je graag weten wat Ruud de Wild verdient met het gekozen beroep als Radio-dj  en welk vermogen hiermee is opgebouwd tijdens de carrière? Lees dan snel verder op deze pagina en ontdek alles over het vermogen van Ruud de Wild.

Inhoud

Vermogen van Ruud de Wild

Ruud de Wild is Unknown en heeft met een carrière als Radio-dj een vermogen opgebouwd van 3 miljoen euro. Dit is een schatting die wij hebben gemaakt op basis van informatie die we hebben ontvangen van bronnen die dicht bij Ruud de Wild staan. We weten niet het exacte bedrag, vandaar dat het vermogen van 3 miljoen euro een schatting is. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden verleend.

Wat is het jaarsalaris van Ruud de Wild?

Het jaarsalaris van Ruud de Wild is niet geheel bekend. Het grootste deel van het salaris komt uiteraard vanuit het werk als Radio-dj. Maar er komen ook verdiensten binnen via sponsorcontracten of ander commercieel werk. Het is daarom niet mogelijk om een jaarsalaris te kunnen noemen van Ruud de Wild.

Veelgestelde vragen over het vermogen van Ruud de Wild

Vermogen van andere bekende sterren

Het jaarlijkse inkomen van Ruud de Wild is niet bekend. Wel kunnen we een schatting maken van het opgebouwde vermogen van Ruud de Wild. Het vermogen ligt rond de 3 miljoen euro. Dit hebben we uit betrouwbare bronnen vernomen maar hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Ruud de Wild is bekend van Unknown en verdient het salaris als Radio-dj.

Het vermogen van Ruud de Wild wordt geschat rond de 3 miljoen euro. Dit is een schatting en kunnen geen rechten aan worden verleend.

Ben je benieuwd wat de andere sterren verdienen en welk vermogen zij hebben opgebouwd tijdens hun carrière? Bekijk het hier!

Comments are closed.