Home Warren Buffett

Warren Buffett

  1. Vermogen van
  2. Warren Buffett

Vermogen van Warren Buffett

Kijk je op tegen Warren Buffett en wil je graag weten wat Warren Buffett verdient met het gekozen beroep als Ceo/belegger  en welk vermogen hiermee is opgebouwd tijdens de carrière? Lees dan snel verder op deze pagina en ontdek alles over het vermogen van Warren Buffett.

Inhoud

Vermogen van Warren Buffett

Warren Buffett is Unknown en heeft met een carrière als Ceo/belegger een vermogen opgebouwd van 97miljard euro. Dit is een schatting die wij hebben gemaakt op basis van informatie die we hebben ontvangen van bronnen die dicht bij Warren Buffett staan. We weten niet het exacte bedrag, vandaar dat het vermogen van 97miljard euro een schatting is. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden verleend.

Wat is het jaarsalaris van Warren Buffett?

Het jaarsalaris van Warren Buffett is niet geheel bekend. Het grootste deel van het salaris komt uiteraard vanuit het werk als Ceo/belegger. Maar er komen ook verdiensten binnen via sponsorcontracten of ander commercieel werk. Het is daarom niet mogelijk om een jaarsalaris te kunnen noemen van Warren Buffett.

Veelgestelde vragen over het vermogen van Warren Buffett

Vermogen van andere bekende sterren

Het jaarlijkse inkomen van Warren Buffett is niet bekend. Wel kunnen we een schatting maken van het opgebouwde vermogen van Warren Buffett. Het vermogen ligt rond de 97miljard euro. Dit hebben we uit betrouwbare bronnen vernomen maar hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Warren Buffett is bekend van Unknown en verdient het salaris als Ceo/belegger.

Het vermogen van Warren Buffett wordt geschat rond de 97miljard euro. Dit is een schatting en kunnen geen rechten aan worden verleend.

Ben je benieuwd wat de andere sterren verdienen en welk vermogen zij hebben opgebouwd tijdens hun carrière? Bekijk het hier!

Comments are closed.