Geen zorgen meer om salarisadministratie

0

Heel veel bedrijven zo als accountants- en administratiekantoren hebben helemaal geen zin om voor hun bedrijf elke maand een salarisberekening te gaan zitten maken. Mocht jij je hier helemaal in herkennen, dan is er hier een eenvoudige oplossing voor op gevonden. Bij CBBS maken ze gebruik van een online salarisadministratie. Deze online salarisadministratie zal je op een eenvoudige manier helpen; jij zult na inschrijving geen omkijken meer hebben naar de verloning van het personeel dat bij je in dienst is. Bij CBBS (Claimbeoordelings- en Borgingssysteem) zorgen ze niet alleen voor een heel snelle service, maar zorgen ook nog eens voor een gebruiksvriendelijk systeem. Binnen een tijdsperiode van 24 uur zul jij alle relevante output en salarisstroken via de mail ontvangen.

Ondersteuning

Op het moment dat je vragen hebt over bijvoorbeeld de adminstratie van je personeel of bijvoorbeeld de salarisverwerkingen, zal het CBBS altijd voor je klaar staan – tijdens hun kantooruren. Deze staan aangegeven op de website. Als certified associé van Raet kunnen zij hun klanten uitstekend ondersteunen. Daarbij zal het niet alleen gaan over het inrichten van het systeem waar zij gebruik van maken (Youforce), maar ook vooral over het gebruik daarvan.

Het bedrijf CBBS heeft verschillende soorten ondernemingen en zorgen er dus voor dat bij iedere onderneming een passende salarisservice met aansluitend HR dashboard kan worden geleverd. Al sinds lange tijd hebben ze hun focus liggen bij ondernemingen in de ambachtbranch. Je kunt daarbij denken aan de schilders, bouwvakkers, horeca of in de transport- en metaal branche.

Je hebt dus door middel van pakketten die worden aangeboden gericht op wat je nodig hebt altijd en overal een goed inzicht wat betreft de loon- en personeelsadministratie van je bedrijf. Naast deze service wordt ook een ondersteuning gegeven wanneer dit echt heel noodzakelijk is wat betreft het inrichten van bijvoorbeeld de salarisadministratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vermogen van Frank Lammers

Vermogen van Frank Lammers, een veelzijdige acteur en regisseur uit Nederland, heeft aanzi…