F

Financiele cursus

0

Wat zijn de kosten en voordelen van financiele cursussen

De kosten voor een finance cursus kan verschillen op basis van aanbieder, locatie, extraatjes (zoals op locatie, lesmateriaal e.d.). Los hiervan kan het aanbod ook verschillen, gezien elke partij zijn eigen manier van lesgeven heeft inclusief het lesmateriaal. Het doel van deze diverse aanbieders blijft wel hetzelfde, namelijk jou iets nieuws en effectiefs leren op het gebied van finance. In dit artikel wordt een specifieke cursus besproken waarmee je de rapportage naar een hoger niveau kunt tillen!

Leren creatief te rapporteren

Alles wat in het bedrijfsleven wordt gedaan, moet gerapporteerd worden. De meeste mensen vinden het rapporteren saai of kunnen dit simpelweg niet, omdat ze niet bekend zijn met de juiste tools. De tool Power BI van Microsoft wordt steeds vaker en sneller gebruikt door de meeste mensen die zich bezighouden met finance. Met deze tool kun je complexe rapporten op een overzichtelijke en creatieve manier rapporteren in vorm van grafieken, kolom-, staaf-, lijn-, gebied-, oppervlak- of radardiagram en nog meer! Een hele grote pluspunt van Power BI is de geavanceerde databeveiligingsmogelijkheden, waaronder vertrouwelijkheidslabels, end-to-end encryptie en realtime controle van de toegang. Bij een power bi cursus ga je leren hoe je met de tool kunt omgaan en ga je oefenen door middel van het bouwen van een financieel dashboard met stap-voor-stap instructies. In de cursus leer je van senioren hoe je de meest efficiënte oplossing kunt toepassen binnen zowel Excel als de Power BI. Hiermee kun je de KPI’s beter in kaart brengen, waardoor je leidinggevende meerwaarde van jou voor het bedrijf terug kan zien. Deze cursus kun je wederom goed combineren met een fulltime baan, omdat de cursus uit vier avonden bestaat. Daarnaast is de cursus online, waardoor je thuis rustig op eigen  tempo kan werken. De groep bestaat uit maximaal acht personen, gezien de cursus online wordt gehouden. Hierdoor kun je dus sneller en makkelijker je vraag stellen aan de desbetreffende begeleider. De kosten voor deze cursus varieert tussen de 600 en 700 euro. Het is zeker wel een investering waard!

 

Waar kun je de power bi cursus volgen?

Je kunt online (Google zoekmachine) en LinkedIn gebruiken om tot aanbieders te kunnen komen, maar wij willen jouw kostbare tijd besparen en een aanbieder in het zonnetje zetten : Staan Academy. Deze partij is gevestigd in Amsterdam en wordt gemiddeld 4,9 beoordeeld (Google). Staan Academy biedt verschillende soorten opleidingen (met focus op finance). Denk hierbij aan CMA, bedrijfsadministratie, Lean, Microsoft, masterclasses en communication. Een uitgebreid aanpak hè! De kosten voor een power bi cursus bedraagt 695 euro exclusief BTW. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de website en laat je verder informeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

De Meest Luxueuze Zwevende Penthouse Suites ter Wereld

Het idee van luxe herdefiniëren, ver boven de wolken, is een trend die de afgelopen jaren …