Populaire financiële begrippen

0

Er bestaan een heleboel financiële begrippen waarvan niet duidelijk is wat ze precies betekenen. Hieronder leggen wij een aantal financiële begrippen uit, waaronder een autolening, geld lenen zonder bank, een persoonlijke lening, een energielening, een renovatielening en hypothecair krediet. Lees snel verder voor een uitleg van deze begrippen!

Autolening
Een autolening is een lening waar u gebruik van kunt maken als u zelf niet genoeg geld hebt om een nieuwe auto aan te schaffen. Een autolening is een toevoeging aan uw eigen geld, waardoor u de auto kunt aanschaffen. Dit geld moet uiteraard weer terugbetaald worden.

Geld lenen zonder bank
“Geld lenen zonder bank is een manier om geld te lenen”, zonder dat u hiervoor een lening hoeft aan te vragen bij een bank. Dit is handig als u van tevoren al weet dat u geen lening kunt afsluiten bij een bank. Bij geld lenen zonder bank is het wel verstandig om de voorwaarden van uw lening goed door te lezen, zodat u zeker weet dat u een betrouwbare lening afsluit.

Persoonlijke lening
Een persoonlijke lening is afgestemd op uw persoonlijk maandinkomen en uw vaste maandlasten. Een persoonlijke lening kunt u online berekenen en u kunt uw persoonlijke lening ook direct online afsluiten. Heel eenvoudig!

Energielening
Een energielening helpt u om energiebesparende maatregelen voor uw huis. Hierbij kunt u denken aan zonnepanelen of het aanleggen van een groen dak. Natuurlijk kost een energielening geld, maar een energielening zal u op termijn geld opleveren.

Renovatielening
Een renovatielening is een lening die u afsluit voor een renovatie. Een renovatielening kost natuurlijk geld, maar een renovatielening kan u bij de verkoop van uw gerenoveerde huis wel geld opleveren, doordat u een mooi en gerenoveerd appartement of huis verkoopt.

Hypothecair krediet

Hypothecair krediet wordt in de volksmond ook wel een hypotheek genoemd. Hypothecair krediet is geld dat u leent, waarbij een registergoed, zoals onroerend goed, als onderpand voor de lening dient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vermogen van Frank Lammers

Vermogen van Frank Lammers, een veelzijdige acteur en regisseur uit Nederland, heeft aanzi…