S

Subsidie

0

Subsidie is een vorm van vermogen krijgen waarbij de aanvrager aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. In veel gevallen hoeft een subsidie niet terugbetaald te worden, wel kunnen aanvullende eisen van toepassing zijn. Een subsidie wordt meestal door de overheid verstrekt. Waarbij een burger of bedrijf zich kan inschrijven voor het ontvangen van een subsidie voor bijvoorbeeld het verduurzamen van zijn/haar huis. Subsidie is in de meeste gevallen een geld verstrekking.

Voorbeeld van subsidie voor bedrijven

De wereld verandert continu. Zo zijn er ontwikkelingen op het gebied van onder andere digitalisering, virtual reality, Artificial Intelligence en duurzaamheid. Daarom is het belangrijk dat jouw organisatie mee veranderd. Het is goed om te kijken of jij voorbereid bent op de toekomst. Speel in op kansen door kennis in huis te halen met de subsidie VIA. Deze subsidie kun je aanvragen bij Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Ben jij een ondernemer in midden- en kleinbedrijf en actief in Groningen, Friesland of Drenthe? Vraag dan de subsidie VIA aan!

Mogelijkheden van de subsidie VIA

De subsidie stimuleert mkb’ers om mee te gaan met de ontwikkelingen en te blijven vernieuwen als het gaat om de organisatie en verdienmodellen. De subsidie VIA is geschikt voor organisaties die hun concurrentie positie via online marketing willen verbeteren. Met de VIA subsidie is het mogelijk om een onafhankelijke deskundige in te huren voor coaching, begeleiding of advies om veranderingen in jouw organisatie door te voeren. Ook het inschakelen van externe deskundigen voor nieuwe strategische samenwerkingen is mogelijk met de subsidie VIA. Standaard werkzaamheden vallen buiten deze regeling. Meer weten over de VIA subsidie? Kijk dan op de webiste van Fueld.

Voldoen aan de voorwaarden

Je organisatie moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden, voordat de subsidie aangevraagd kan worden. Zo moet het project inspelen op nieuwe externe ontwikkelingen of marktomstandigheden en is het pas mogelijk om verplichtingen aan te gaan na het indienen van je subsidieaanvraag. Ook moet het project binnen 18 maanden na toezegging van de subsidie worden afgerond. Bij het aanvragen van je subsidie heb je een aantal documenten nodig, waaronder de jaarrekening van voorafgaand boekjaar. Schrijf daarnaast een beknopte projectomschrijving voor openbare publicatie. Als je de omschrijving en de documenten hebt dan kun je eenvoudig je aanvraag online doen. De aanvraag doe je eenvoudig online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vermogen van Frank Lammers

Vermogen van Frank Lammers, een veelzijdige acteur en regisseur uit Nederland, heeft aanzi…